logo

Poštovani pretplatnici,

ovim putem Vas obaveštavamo da je EON 04.12.2023.g. kršeći odredbe postojećeg i još uvek važećeg ugovora sa MS Netom momentalno raskinuo saradnički odnos sa nama, iako smo 02.10.2023 sa odgovornima iz EONa i Nettv plusa fiksirali novi partnerski sporazum na sledećih 5 godina, zahtevajući od odgovornih u MS Netu, da naknadno daju garanciju da broj pretplatnika u ugovornom periodu neće pasti ispod odredjene granice, a sam EON nije bio spreman da da bilo kakvu garanciju da u istom periodu neće biti gubitka kanala. Takav zahtev MS Net nije mogao da prihvati i biće prinudjen da sudskim putem ostvari sva svoja legitimna ugovorna prava.

Ovim putem Vas obaveštavamo i da to nije prvi put, da se EON i Nettv plus ne pridržavaju dogovora i Ugovora sa MS Netom, jer su do sada više puta prekršili ugovor o Generalnom zastupništvu i Partnerski ugovor, samovoljno i skriveno uvodeći druge "partnere" na švajcarsko tržište, iako je MS Net imao generalno zastupništvo.

Ovim putem Vam se zahvaljujemo na vernosti i nastojaćemo da uskoro ostvarimo takvu saradnju u pogledu naših usluga, koja će nam omogućiti da Vam i dalje pružimo odgovarajuću kvalitetnu ponudu sa kanalima iz zemalja sa prostora bivše Jugoslavije.

Želimo Vam ugodne praznike i rado Vam stojimo na raspolaganju za sva dalja obaveštenja.

Vas MS net

 

MS Net GmbH
Solothurnerstrasse 72
4053 Basel
Email: info@msnet.tv