Fajl se šalje na server. Ukupno poslato 5%

Novosti

Najpopularniji crtaći od sada na novom IDJKids TV kanalu

Najpopularniji crtaći od sada na novom IDJKids TV kanalu

Omiljeni dečiji junaci sa Jutjuba od sada samo uz NetTV Plus i na novom TV kanalu IDJ Kids!

Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila, najlepše dečije pesmice Ranka Damjanovića samo su neki od sadržaja koje od sada zajedno sa svojim mališanima uzrasta od 2 do 5 godina možete da gledate na novom dečijem TV kanalu IDJKids, u okviru NetTV Plus programske ponude.

IDJKids je lider u proizvodnji dečijih sadržaja koji ima preko 800.000 pratilaca i 800 miliona pregleda na Youtube kanalu. Novi TV kanal kompanije United Media IDJKids, sada predstavlja koncept svog Youtube kanala na drugačiji način, nudeći sadržaj koji je već dokazao svoju popularnost među najmlađima.

Pored IDJKids TV kanala, u okviru našeg Video kluba dostupan je i katalog IDJKids Play.

Novi kanal dostupan je u okviru svih NetTV Plus paketa, a katalog u okviru Standard i Premium paketa.

Nastavljamo da pratimo svetske trendove i nudimo savremeni sadržaj prilagođen deci novog doba, koji obožavaju i roditelji.

Gledajte sve epizode nove serije Zdravka Šotre „Aleksandar od Jugoslavije“ već danas

Gledajte sve epizode nove serije Zdravka Šotre „Aleksandar od Jugoslavije“ već danas

Bindžovanje se nastavlja!

U našem Video klub katalogu „Aleksandar od Jugoslavije“ na EON platformi i na NetTV Plus kanalu Aleksandar od YU, možete da pogledate svih 15 epizoda nove serije Aleksandar od Jugoslavije odjednom.

Ova istorijska drama koju svi već dugo iščekujemo, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, u produkciji kompanije United Media, govori o životu, vladavini i istorijskoj ulozi Aleksandra I Karađorđevića. Radnja serije obuhvatata period od stvaranja Kraljevine SHS 1918. godine, koja je 1929. postala Kraljevina Jugoslavija, do 1934. godine i ubistva Aleksandra I Karađorđevića u Marselju. Kralja tumači Ljubomir Bulajić, kraljicu Mariju Tamara Aleksić, a u filmu se pojavljuju i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Anica Dobra i mnogi drugi.

Ako ste NetTV Plus korisnik seriju možete da gledate preko EON platforme ili NetTV Plus boksa, aktiviranjem usluge pozivom Kontakt centra.

Serija je dostupna preko bilo kog interneta u svetu i za one koji nisu NetTV Plus korisnici, putem EON aplikacije na Smart TV-u, telefonu, tabletu ili računaru. Aktiviranjem ove usluge, oni koji nisu NetTV Plus korisnici dobijaju promotivno kompletan sadržaj Standard paketa u trajanju od 30 dana.

Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve one koji serije vole da gledaju na tradicionalniji način, svakog ponedeljka u 21 CET, od 15.3. na kanalu Nova S emitovaće se po jedna epizoda. Pretpremijera nove epizode svakog petka od 12.3. biće postavljena u Nova S Play katalogu u SBB Video klubu i na portalu nova.rs.

Smestite se udobno i gledajte odjednom sve epizode serije Aleksandar od Jugoslavije, zato što ovaj televizijski spektakl ne smete da propustite!

TOP kanal postaje NOVA S

TOP kanal postaje NOVA S

TOP kanal 25. marta menja ime u Nova S i postaje deo brenda Nova TV, koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. Gledaoce očekuje nov i bogat kolažni program – zabavne i političke talk show emisije, informativni I dokumentarni sadržaji kao i vrhunske domaće i strane serije i filmovi.

Na ovom kanalu gledaoci će moći da prate i informativni program koji čine vesti koje realno odslikavaju stvarnost u Srbiji, pojačan talk show emisijom Olje Bećković “Utisak nedelje” i emisijama Insajdera Brankice Stanković “Male Velike priče” i “Insajderov pregled nedelje”. Nova S biće prepoznatljiva i po zabavnom programu, kultnoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i jutarnjem programu “Mentalno razgibavanje”. Verujemo da publika sa nestrpljenjem očekuje i nove epizode serija “Žigosani u reketu”, “Senke nad Balkanom”, “Ubice mog oca”, a uskoro će biti emitovana i najnovija ostvarenja “Zaspanka za vojnike” i serijal “Mile protiv tranzicije”.

Nadamo se da će Nova S postati vaše najbolje mesto za zabavu i informisanje, koje vam je dostupno ekskluzivno preko NetTV Plus platforme.

Učitaj još novosti